#

Milli Teknoloji Staj Programı Başvuruları Başladı

????Değerli Firma Yöneticilerimiz,

Ülkemizin teknoloji alanındaki insan kaynağı potansiyelini keşfetmeyi ve genç yetenekleri sektörle buluşturmayı amaçlayan Milli Teknoloji Staj Programı'na firmalarımızın da katılması için size özel bir davetimiz bulunmaktadır. Bu program sayesinde, özel sektör işverenlerine ihtiyaç duyacakları genç yetenekleri keşfetme imkânı sunulmaktadır.


Programa işveren başvuruları sürekli açık halde olup öğrenci başvuruları ise her yıl Aralık-Mart ayları arasında kabul edilmektedir. Süreç, sisteme kayıt yaptıran işverenlerin öğrencilere staj teklifinde bulunması ile başlamaktadır. Milli Teknoloji Staj Programı kapsamında, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri, AR-GE ve Tasarım Merkezleri ve Organize Sanayi Bölgeleri’nde yer alan firmalar başta olmak üzere, özel sektör firmalarının takip ve koordinasyonu Bakanlık tarafından yürütülecektir.


Milli Teknoloji Staj Programı’na ilişkin başvuru, kayıt ve detaylı bilgi için https://www.milliteknolojiakademisi.gov.tr/tr/staj-programi tıklayınız. Ön başvurunuzu tamamladıktan sonra, başvurunuza  dair geri bildiriminizi [mtsp@sanayi.gov.tr] adresine iletmenizi rica ederiz.